Здравеите колеги.Искам да питам от какво може да излиза бял дим от аспуха?Поприпушва само когато е изрежа,след 5000 оборота.Нямам гарнета с резонатор сам и права траба ако това има значение.Рових се в тарсачката,но не открих ништо.Извинявам се ако такава тема е била разисквана.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пуши бял дим през аспуха
Collapse
X
-
Следи си маслото и антифриза! Най вероятно гори едното от двете, за това пуши!http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеКолега,аз не разбрах с права генерация ли си или на мястото на катализатора имаш права тръба ?Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеМоже да ти гори водица,че заради това.Но най-сигурно,при някой който разбира на очна стравка-не на боб да се гледа.
Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщениеКаква вода колега?Не те разбирам.
Антифриз може да гори.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеИзвинявам се.
Антифриз може да гори.Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
Ами колега, ако не ти гори нито антифриз, нито масло карай си я така нека си пушии моята пропушваше бяло, ама за 500км литър и половина масло изяде
http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC
Comment
-
Първоначално публикувано от KRIMINALL Покажи съобщениеАми колега, ако не ти гори нито антифриз, нито масло карай си я така нека си пушии моята пропушваше бяло, ама за 500км литър и половина масло изяде
Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщениеПреди маслото из4езваше,ама сега незнам уж го след на пра4ката и си седи на едно и сашто ниво.А ина4е варви напоследак много.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеEми щом върви и повече карай си я така и да не ти пукаAlfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщениеПреди маслото изчезваше,ама сега незнам уж го следя на пръчката и си седи на едно и сашто ниво.А иначе върви напоследък много.http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC
Comment
-
Първоначално публикувано от KRIMINALL Покажи съобщениеКолега щом има разлика във вървенето те съветвам да измеририш компресията на цилиндрите, мисля че 10-12 беше нормално, там ще си покаже дали ще сменяш сегменти или нещо по сериозно. Ако ли пък гумички на клапаните ако ти изпушва когато я запалиш и е още студена, но преди всичко започни с чистенето на масления сепаратор(има цяла тема за него) има също и един маслен отдуник от койго пострадах аз! Както ти пиша горе литър и половина масло за 500 км. така че и той не е за подценяване, защото може с дни да не пипа маслото, ако караш на къси растояния но трагнеш ли на по дълги или колата да загрее на нормалните 80-90градуса става страшно изпушва бял пушек на моменти за по 5-10 секунди все едно го събира някаде и после го изгаря, явно загряваше масото и като е запушен този отдушник няма къде да отиде маслото и го изгаря! Откакто ми го отпушиха грам пушек няма и маслото си е там, но аз започнах със смяна на сегмети и гумички и сгреших, защото проблема си остана. Даже и майсторите незнаеха какво става а всъщност един запушен отдшник но.... Дано съм ти помогнал с нещо а ти ще кажеш дали си я оправил!AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM
Comment
-
Първоначално публикувано от remz Покажи съобщениеколега каде се намира този отдушник,може ли снимка166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment